Media Asset File not found

I’m pretty sure I’ve configured everything correctly, have followed instructions, guides and triple checked everything, but for some reason Publisher just doesn’t seem very interested in looking for the file, even though I’m sure everything checks out and the file most certainly is there. It seems like it’s not even trying to really look for it and I’m starting to wonder if something is messed up in my setup for real. I’m just starting out on the system and I’m trying to set up my established podcast network on it. I’ve just installed everything, so versions should be all new and dandy.

Here’s a handy screenshot of the problem if it helps at all.

Additionally got this:

[2016-07-10 19:51:35] Unexpected http response when trying to access remote media file. /MP3 Audio [2016-07-10 19:51:35] Unexpected http response when trying to access remote media file. /MP3 Audio [2016-07-10 19:51:35] --- # Can't reach http://podcastit2.pp.fi/media/KinoSilma170.mp3 --- # Please include this output when you report a bug certinfo: php_open_basedir: php_safe_mode: php_curl: curl_exec:

However, that url for the media file does work.

1 Like

I am getting the same exact issue. I have 45 other assets that are all valid. Unfortunately the latest episode will not validate. I have changed notihng about structure or naming. The media url works.

Any thoughts or help would be greatly appreciated. It seems a curl error has to do with PHP. But that is a bit over my head.

1 Like